preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image

i5 Plus

  • Model nummer: 00050
  • Tilgængelighed: På lager
  • 395 kr


   
Leveringstid: 1-4 hverdage
Fri fragt v. køb over 325kr

Mangler du et smart sportsur til de aktive stunder, er I5 plus bluetooth sportsarmbåndet lige noget for dig! Sportsarmbåndet har mange funktioner, der gør, at det også kan bruges til mange andre ting i hverdagen.  

Med I5 plus bluetooth sportsarmbåndet får du fuldstændig styr på dit aktivitetsniveau og din søvnrytme. Sportsarmbåndet er med touchscreen, der måler din aktivitet om dagen og dit søvnmønster om natten. Med sit bluetoothsystem fungerer armbåndet i sampil med din smartphone eller tablet, og armbåndet fungerer til både Android 4.3, Bluetooth 4.0 og iOS 7.0 eller nyere, og det anvendes med appen Zeroner, som skal downloades til din telefon/tablet. 

Sportsarmbåndet har mange praktiske funktioner! Udover aktivitetsniveau og søvnmønster viser armbåndet også afsender-ID for opkald og SMS'er samt indhold for SMS-beskeder. I en tilhørende app kan du også sætte det op til at vise indholdet i beskeder fra Facebook, Twitter mv. Og kan du ikke lige finde din telefon, kan du bruge 'find min telefon'-funktionen, hvor du ved et tryk på armbåndet får telefonen til at ringe. Du kan desuden styre kameraet på telefonen via armbåndet. Via en bestemt app, Zeroner, kan armbåndet nemlig bruges som fjernudløser til telefonens kamera.

Da armbåndet er vandtæt (IP67) behøver du ikke være bange for, at du glemmer at tage det af, inden du går i bad eller tager en dukkert.Sportsarmbåndet kan justeres i størrelse, og displayet kan tages ud af armbåndet, så du har mulighed for at vaske remmen.

Andre har også kigget på

Sportsur IWOWN I6 HR Sportsur IWOWN I6 HR

Sportsur IWOWN I6 HR

i6 HR er et eksklusivt og lækkert sportsur der holder dig ajour med dit helbred og dine aktivi..

495 kr Eksl. Moms: 495 kr

Træningsur (flere farver)Træningsur (flere farver)

Træningsur (flere farver)

Vandtæt træningsur m. pulsmåler samt cykelprogram og indbygget GPS funktion i Appe..

395 kr Eksl. Moms: 395 kr

Sportsur med pulsmålerSportsur med pulsmåler

Sportsur med pulsmåler

Vandtæt sportsur m. pulsmåler samt i stilrent design     Følg ..

395 kr Eksl. Moms: 395 kr

Tags: plus, sportsur 00050