preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image

REKLAMATION & GARANTI

FORTRYDELSES- OG RETURRET (RETURVARER)

Like2Buy yder 30 dages fortrydelsesret (den lovpligtige fortrydelsesret er på 14 dage og gælder for ikke medlemmer). Fristen gælder fra den dag du modtager varerne.

Hvis du vil fortryde og returnere en eller flere varer, skal du inden for 30 dage informere os om fortrydelsen/returneringen på mail kontakt@like2buy.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydeligt meddelelse om dette.


RETURNERING

Du skal sende din vare retur til os senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Omkostninger ved returnering af varer skal du selv betale. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er forsvarligt pakket ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vi opfordrer altid kunder til at sende emballage med alt retur, da det ellers nedsætter varens værdi.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Udover varen med emballage og samlet tilbehør, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.REKLAMATIONSRET

Like2Buy yder dig den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at for varer med en begrænset levetid er reklamationsretten ligeledes begrænset.


HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Såfremt du opdager en fejl eller en mangel ved en vare, der er købt på Like2Buy, skal du hurtigst muligt eller indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen, rette henvendelse til os på Like2Buy, hvorefter vi vil håndtere din reklamation. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Varen sendes til:

Lik
e2Buy

karetmagervej 1

9490 Pandrup


..........................................


Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på kontakt@like2buy.dk. Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Forbrugerklagenævnets adresse: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.