preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image

REKLAMATION & GARANTI

FORTRYDELSES- OG RETURRET (RETURVARER)

Like2Buy yder 30 dages fortrydelsesret (den lovpligtige fortrydelsesret er på 14 dage og gælder for ikke medlemmer). Fristen gælder fra den dag du modtager varerne.

Hvis du vil fortryde og returnere en eller flere varer, skal du inden for 30 dage informere os om fortrydelsen/returneringen på mail kontakt@like2buy.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydeligt meddelelse om dette.


RETURNERING

Du skal sende din vare retur til os senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Omkostninger ved returnering af varer skal du selv betale. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er forsvarligt pakket ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Vi opfordrer altid kunder til at sende emballage med alt retur, da det ellers nedsætter varens værdi.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Udover varen med emballage og samlet tilbehør, skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.REKLAMATIONSRET

Like2Buy yder dig den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bemærk at for varer med en begrænset levetid er reklamationsretten ligeledes begrænset.

OM MEDLEMSSKAB AF LIKE2BUY

Like2Buy har en medlemsklub kaldet rabatklubben (i denne beskrivelse medlem/medlemsklub/medlemsskab), der sikrer medlemmerne store rabatter på alle varerne fra vores webshop. Dit medlemsskab hos Like2Buy er et løbende abonnement, hvor den første måned er gratis. Alle betalinger hos Like2Buy foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard). Alle betalingsgebyrer afholdes af Like2Buy og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemsskab. Du har adgang til at se dine tidligere betalinger og ordrer når du logger ind på “Min konto” på Like2Buy

Kun privatpersoner der er fyldt 18 år kan blive medlem.ACCEPT AF ABONNEMENTSBETINGELSER

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på Like2Buy, accepterer du at Like2Buy må trække det oplyste beløb periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Den første måneds abonnement (medlemsskab) er gratis og overgår herefter til et løbende månedsabonnement til 46 kr pr. måned. Du kan opsige dit abonnement når du har lyst.

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer vil kunne findes, når du er logget ind på Like2Buy, under punktet “Min konto”.OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB OG BINDINGSPERIODE

Du kan opsige dit medlemsskab når det passer dig. Den eneste undtagelse er når du er i færd med at benytte dit medlemsskab. Det vil sige indtil du har modtaget den orde du har bestilt, kan du ikke opsige dit medlemsskab da du i den periode benytter det. Lige så snart du har modtaget din varer og ikke benytter dit medlemsskab længere kan du til hver en tid opsige dit abonnement.


For at opsige dit medlemsskab skal du logge ind under “Min konto”. Hvis du opsiger dit medlemsskab vil du stadig have adgang til dit medlemsskab i den resterende tid. Efter et medlemsskab er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere på din konto, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemsskab.

Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, kan du indtaste oplysningerne for dit nye betalingskort under “Min konto” når du er logget ind på Like2Buy.KORTINDEHAVERS ANSVARS- OG HÆFTELSESFORHOLD

Din indmeldelse på Like2Buy er bindende fra det øjeblik du bestiller din første ordre som rabatklubsmedlem, og derved tager dit medlemskab i brug. Du er som rabatklubsmedlem hos Like2Buy og kortholder forpligtet til at betale det fulde beløb for hele din medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, indtil du selv opsiger dit abonnement/ medlemsskab. Første måned er gratis.PROCEDURE FOR ABONNEMENTSHÆVNING

Dit medlemsskab af Like2Buy bliver automatisk fornyet, således du altid har adgang. Efter den første måneds medlemsskab til 0 kr overgår dit abonnement til et fast månedsabonnement til 46 kr pr. måned.FORTRYDELSESRET

Til dit abonnement på Like2Buy er du knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Dit abonnement tages i brug når du gennemfører en rabatklubsordre på Like2Buy. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået, og ikke ved den løbende abonnementsbetaling.Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde abonnementet. Meddelelsen skal gives via ”Min konto”/mail/tlf. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 


TILBAGEBETALING AF ABONNEMENTSBETALING

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Såfremt du opdager en fejl eller en mangel ved en vare, der er købt på Like2Buy, skal du hurtigst muligt eller indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen, rette henvendelse til os på Like2Buy, hvorefter vi vil håndtere din reklamation. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.Varen sendes til:

Lik
e2Buy

Halkærvej 41

9240 Nibe


..........................................


Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på kontakt@like2buy.dk. Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Forbrugerklagenævnets adresse: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.