preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image preloaded image

 

GENERELLE HANDELSBETINGELSER


FORTRYDELSESRET

Hos Like2buy har du 30 dages fortrydelsesret. I praksis betyder det at din fortrydelsesret udløber 30 dage efter varen er modtaget.

 

HVOR LÆNGE GÆLDER MIN RETURRET?


Du har som kunde hos Like2buy.dk 30 dages fuld returret. Dette er selvfølgelig gældende fra den dag du modtager varen og ikke fra den dag du har bestilt varen.Det er et krav at varen kommer tilbage i samme stand som man har modtaget den.Er der kommet skader/slitage, eller at der mangler ting som manual, lader, emballage eller lignende tages der højde for dette i returbeløbet, da prisen videresalg af demovarer selvfølgelig afhænger af varens stand.


BETALER Like2Buy.dk FOR PORTOEN UNDER RETURRET?


Like2buy.dk betaler for portoen såfremt at varen ikke fungerer eller er defekt. Vi tilbyder dækning af portoen på op til 50kr. Her anbefales det at sende med GLS eller DAO da de både gør det billigere end de 50kr og samtidig sender pakken som forsikret pakkepost, da det både stiller dig som kunde og os som sælger sikrere.


BETALER Like2Buy.dk FOR PORTOEN UNDER REKLAMATION?


Like2buy.dk betaler for portoen under garantiperioden som vare et år efter købet af ens produkt. Der tages selvfølgelig højde for om fejlen er selvforskyldt eller ej. Er fejlen selvforskyldt betales portoen ikke. Efter garantiperioden indtræder reklamationsretten, hvor kunden selv betaler for portoen på forsendelsen af produktet.

HVAD DÆKKER MIN RETURRET?


Returretten dækker alle varer, der er købt hos Like2buy, som endnu ikke er taget i brug. Da det er købt gennem en webshop, hvor man som forbruger ikke har mulighed for at tjekke varen fysisk før køb, har man selvfølgelig lov til dette, og se om det er noget for en, ligesom hvis man tjekkede varen ud før køb i en fysisk butik. Er varen/enheden brugt mere end blot at den er blevet tjekket ud, har vi som webshop lov til at afvise fortrydelsen på varen, eller reducere tilbagebetalingen alt efter, hvilken stand varen kommer tilbage i. Der tages højde for sejlforbrydninger og ødelagte emballager, da dette har stor affektionsværdi for varer. Desuden tages der højde for brugsspor som eksempelvis, ridser, mærker og lignende.

 

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

 


Såfremt du opdager en fejl eller en mangel ved en vare, der er købt på Like2Buy, skal du hurtigst muligt eller indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen, rette henvendelse til os på Like2Buy, hvorefter vi vil håndtere din reklamation. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

 Varen sendes til:


Like2Buy

Halkærvej 41

9240 Aalborg


..........................................


Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på kontakt@like2buy.dk. Hvis ikke det lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Forbrugerklagenævnets adresse: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen,
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.